14 maart 2017

IREB Foundation

Datum/Tijd
14-03-2017 - 16-03-2017
09:00 - 17:00

Locatie
Opleidingsruimte Testconsultancy Groep

Met de driedaagse training IREB Foundation wordt de deelnemer voorbereid voor het examen Certified Professional for Requirements Engineering, een internationaal erkende certificering die mensen die werkzaam zijn op het gebied van requirements helpt om hun vakmanschap aan te tonen.

Deze training wordt geheel in het Nederlands gegeven (het examen wordt ook in het Nederlands afgenomen) en wij hebben veel energie gestopt in het begrijpbaar en zo praktisch mogelijk overbrengen van de IREB Foundation stof. Uiteraard wordt in deze training ook het belang van reviewen en testen benadrukt en worden verwijzingen naar de best practices op het gebied van software testen gegeven.

Op de derde dag van de training wordt een representatief proefexamen afgenomen, aan de hand waarvan de deelnemer een indruk krijgt van de mate waarin hij of zij gereed is voor het doen van het IREB Foundation examen. Het examen zelf is niet bij deze training inbegrepen.

Lunch, trainingsboek en handouts inbegrepen.

Misschien ook interessant:

    Geen overeenkomsten gevonden

Plaats reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze training.

Privacy statement Wij vragen u om een minimale set aan persoonlijke gegevens die wij nodig hebben om met u over de geboekte training in contact te komen en u hiervoor een factuur te kunnen sturen. Uw gegevens bewaken wij zorgvuldig zodat hier geen misbruik van kan worden gemaakt. Uw inschrijfgegevens worden bewaard tot na de training en hierna verwijderd. Factuurgegevens worden een door de overheid vastgestelde periode in archiefvorm bewaard en daarna vernietigd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hierboven beschreven.