6 oktober 2016

Kalender

In het overzicht hieronder vindt u de trainingen die wij voor de komende tijd hebben ingepland. Om deel te nemen aan een training klikt u op de naam van de training van uw keuze. De trainingsdetails en het reserveringsformulier worden dan getoond. Vul op het reserveringsformulier uw naam, emailadres, telefoonnummer en adresgegevens in. U ontvangt van ons een bevestigingsemail en een factuur voor de deelnamekosten.

Indien u meerdere deelnemers van uw organisatie wilt inschrijven dan kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier onder aan deze pagina. U ontvangt dan van ons een verzamelfactuur voor alle deelnemers.

Trainingen

Klik op de naam van een training voor prijsinformatie en reservering

Bent u op zoek naar een training en kunt u deze niet vinden in de kalender? Neem dan contact met ons op.

Geen trainingen

Inschrijfformulier

Deelnemer- en factuurgegevens

Als u meerdere deelnemers van uw organisatie gelijktijdig wilt inschrijven dan kunt u gebruik maken van dit inschrijfformulier. Download dan het formulier en stuur het ons ingevuld en bij voorkeur via email terug. Een papieren exemplaar kunt u inscannen of fotograferen om het elektronisch te maken. Ook versturen via de post is mogelijk. Wij verzoeken u om per training een los formulier te gebruiken.

Stuur het volledig ingevulde formulier aan info@testconsultancy.nl, of via de post aan:

Testconsultancy Groep

Inschrijven kan tot 7 dagen voor aanvang van een training.