14 november 2018

DevOps Fundamentals (2 dagen)

Datum/Tijd
14-11-2018 - 15-11-2018
09:00 - 17:00

Locatie
Opleidingsruimte Testconsultancy Groep

Met DevOps worden de beperkingen van traditionele softwareontwikkeling, en de daarop volgende moeizame uitrol en beheer van software en systemen, omgezet in een lichtgewicht, efficiente en vooral succesvolle werkwijze, waar automatiseren en het snel opleveren van klantwaarde voorop staan.

In de training worden zaken als Continuous Delivery, automated software testing, tooling en de rol van de DevOps engineer besproken en van voorbeelden voorzien. Op de tweede dag van de training wordt een representatief proefexamen afgenomen.

Aansluitend (niet inclusief) kunnen de deelnemers het DevOps Fundamentals certificaat behalen.

Lunch en handouts inbegrepen.

Trainingsagenda

Misschien ook interessant:

    Geen overeenkomsten gevonden

Plaats reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze training.

Privacy statement Wij vragen u om een minimale set aan persoonlijke gegevens die wij nodig hebben om met u over de geboekte training in contact te komen en u hiervoor een factuur te kunnen sturen. Uw gegevens bewaken wij zorgvuldig zodat hier geen misbruik van kan worden gemaakt. Uw inschrijfgegevens worden bewaard tot na de training en hierna verwijderd. Factuurgegevens worden een door de overheid vastgestelde periode in archiefvorm bewaard en daarna vernietigd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hierboven beschreven.