17 november 2016

Testuitvoering met TMap Next

Datum/Tijd
17-11-2016
09:00 - 17:00

Locatie
W.F. Hermanszaal in Het Kasteel

Deze training is bedoeld voor mensen die op praktische wijze kennis willen maken met de belangrijkste activiteiten van TMap Next.

In de training wordt een centraal project behandeld waarbij de deelnemers het testteam vormen. Zij gaan gedurende de dag het testplan en de ontwerpen reviewen, testspecificaties opstellen aan de hand van enkele testspecificatietechnieken, testen uitvoeren en bevindingen registreren in een webgebaseerd bevindingensysteem.

Lunch en trainingsboek inbegrepen.

Misschien ook interessant:

    Geen overeenkomsten gevonden

Plaats reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze training.

Privacy statement Wij vragen u om een minimale set aan persoonlijke gegevens die wij nodig hebben om met u over de geboekte training in contact te komen en u hiervoor een factuur te kunnen sturen. Uw gegevens bewaken wij zorgvuldig zodat hier geen misbruik van kan worden gemaakt. Uw inschrijfgegevens worden bewaard tot na de training en hierna verwijderd. Factuurgegevens worden een door de overheid vastgestelde periode in archiefvorm bewaard en daarna vernietigd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hierboven beschreven.