24 september 2018

TMap Suite Test Engineer (3 dagen)

Datum/Tijd
24-09-2018 - 26-09-2018
09:00 - 17:00

Locatie
Opleidingsruimte Testconsultancy Groep

Deze training is bedoeld voor testers die kennis willen nemen van TMap Next of zich willen voorbereiden op het TMap Suite Test Engineer certificaat.

Met de 3-daagse training TMap Suite Test Engineer wordt de deelnemer in staat gesteld zich gedegen voor te bereiden op het Exin TMap Suite Test Engineer examen (niet inclusief). Alle voor het examen benodigde onderwerpen worden in deze training besproken en met veel voorbeeldvragen en proefexamens geoefend.

Lunch en trainingsmaterialen inbegrepen.

Misschien ook interessant:

    Geen overeenkomsten gevonden

Plaats reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze training.

Privacy statement Wij vragen u om een minimale set aan persoonlijke gegevens die wij nodig hebben om met u over de geboekte training in contact te komen en u hiervoor een factuur te kunnen sturen. Uw gegevens bewaken wij zorgvuldig zodat hier geen misbruik van kan worden gemaakt. Uw inschrijfgegevens worden bewaard tot na de training en hierna verwijderd. Factuurgegevens worden een door de overheid vastgestelde periode in archiefvorm bewaard en daarna vernietigd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hierboven beschreven.