26 september 2018

Webtesten met Selenium Webdriver en Python (2 dagen)

Datum/Tijd
26-09-2018 - 27-09-2018
09:00 - 17:00

Locatie
Opleidingsruimte Testconsultancy Groep

In deze 2-daagse training leert een tester programmeren in Python en schrijven van testen met behulp van Selenium Webdriver. De deelnemer wordt met theorie en praktijk langs alle valkuilen van webtechnologie en het programmeren van testen geleid en kan na afloop van de training zelfstandig aan de slag met de programmeertaal Python, het unittest framework en Selenium Webdriver. Het automatiseren van testuitvoering van webapplicaties is met het geleerde dan ook snel in de praktijk te brengen.

Van de deelnemer wordt enige affiniteit met scripts en automatiseren verwacht, maar alle benodige kennis en kunde wordt tijdens de training opgegaan. Het is noodzakelijk dat de deelnemer een eigen laptop voor de training meebrengt; dat mag zowel een Windows als een Macintosh laptop zijn. De installatie van de benodigde software wordt tijdens de training klassikaal uitgevoerd.

Misschien ook interessant:

    Geen overeenkomsten gevonden

Plaats reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze training.

Privacy statement Wij vragen u om een minimale set aan persoonlijke gegevens die wij nodig hebben om met u over de geboekte training in contact te komen en u hiervoor een factuur te kunnen sturen. Uw gegevens bewaken wij zorgvuldig zodat hier geen misbruik van kan worden gemaakt. Uw inschrijfgegevens worden bewaard tot na de training en hierna verwijderd. Factuurgegevens worden een door de overheid vastgestelde periode in archiefvorm bewaard en daarna vernietigd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hierboven beschreven.