13 september 2017

Zelf een Internet of Things toepassing maken

Wanneer

13-09-2017    
18:00 - 22:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Opleidingsruimte Testconsultancy Groep
1e Drift Gedempte Zuiderdiep 7, Groningen, 9711 CR

flyer-iot-zelf-mockupDeze training is bedoeld voor mensen die interesse hebben in hedendaagse ontwikkelingen en in het bijzonder in het ‘internet der dingen’, waar zoveel over te doen is.

In de training wordt besproken wat het internet of things is, hoe de techniek erachter werkt en hoe het komt, dat het internet of things op dit moment zo veelbesproken is. Ook wordt er aandacht besteed aan communicatie (wifi, gsm, lora), ontwikkelingen, techniek en de mogelijkheden om zelf IoT toepassingen te maken.

Er wordt in de training een echt ‘internet ding’ gemaakt dat iedere deelnemer mee naar huis krijgt. Ook ontvangen alle deelnemers een exemplaar van het boek ‘Zelf een IoT toepassing maken’ om na afloop van de training nog eens rustig te bestuderen. Avondlunch, boek en IoT-materialen inbegrepen.

Download de informatiebrochure van deze training hier.

Het is ook mogelijk om deze workshop in of voor uw eigen organisatie te laten geven. U zorgt dan zelf voor een geschikte locatie en kunt het aantal deelnemers zelf bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Misschien ook interessant:

    Geen overeenkomsten gevonden

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze training.