15 december 2016

Zelf een Internet of Things toepassing maken *VOL*

Datum/Tijd
15-12-2016
18:00 - 22:00

Locatie
Opleidingsruimte Testconsultancy Groep

flyer-iot-zelf-mockupDeze training is bedoeld voor mensen die interesse hebben in hedendaagse ontwikkelingen en in het bijzonder in het internet der dingen, waar zoveel over te doen is.

Er wordt in de training een echt ‘internet ding’ gemaakt dat iedere deelnemer mee naar huis krijgt. Ook ontvangen alle deelnemers een exemplaar van het boek ‘Zelf een IoT toepassing maken’ om na afloop van de training nog eens rustig te bestuderen. Avondlunch, boek en IoT-materialen inbegrepen.

Het is ook mogelijk om deze workshop in of voor uw eigen organisatie te laten geven. U zorgt dan zelf voor een geschikte locatie en kunt het aantal deelnemers zelf bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Misschien ook interessant:

    Geen overeenkomsten gevonden

Plaats reserveren

Deze training is op deze datum volgeboekt. Kijk op de trainingskalender voor alternatieve data.

Privacy statement Wij vragen u om een minimale set aan persoonlijke gegevens die wij nodig hebben om met u over de geboekte training in contact te komen en u hiervoor een factuur te kunnen sturen. Uw gegevens bewaken wij zorgvuldig zodat hier geen misbruik van kan worden gemaakt. Uw inschrijfgegevens worden bewaard tot na de training en hierna verwijderd. Factuurgegevens worden een door de overheid vastgestelde periode in archiefvorm bewaard en daarna vernietigd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hierboven beschreven.