Mingle Groepsspel

Mingle is een groepsspel waarbij deelnemers contact met elkaar moeten leggen om kans te maken op een prijs. Het spel bestaat uit 30 tickets met op ieder ticket een unieke combinatie van cijfers en operaties (+-x). Iedere deelnemer heeft een eigen ticket. Met twee tickets kan een eenvoudige som gemaakt worden, die voor iedere set tickets een ander antwoord oplevert. Het antwoord wordt, samen met de ticketnummers, door de deelnemers op een formulier ingeschreven.

Na een vastgestelde tijd wordt uit alle antwoorden het hoogste, laagste of een ‘random’ getal getrokken waarvoor de twee deelnemers met wiens ticket dit getal werd bereikt een prijs ontvangen. Met 25 deelnemers zijn 1250 verschillende antwoorden mogelijk. De duur van het spel is afhankelijk van het aantal deelnemers, met 25 deelnemers is de spelduur minimaal 60 minuten.

Deze PDF bevat alles om het spel (op papierformaat A3) af te drukken en met maximaal 30 deelnemers te spelen. Het Mingle spel is een uitstekende manier om mensen op een ongedwongen manier met elkaar kennis te laten maken.

Geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Alle rechten voorbehouden.

Misschien ook interessant:

    Geen overeenkomsten gevonden

Bijlage(n)