2 november 2016

Inschrijven voor de training Zelf een Internet of Things toepassing maken

U kunt nu een plaats reserveren voor de eerstvolgende training Zelf een Internet of Things toepassing maken die op woensdagavond 13 september 2017 van 18.00-22.00 uur in Groningen wordt verzorgd (broodmaaltijd inclusief). Vul hiertoe op het formulier hieronder uw naam, emailadres, telefoonnummer en adresgegevens in. U ontvangt van ons een bevestigingsemail en een factuur voor de deelnamekosten. Er gelden kortingen voor groepen vanaf 4 personen en studenten van de Hanzehogeschool en de RUG.

Mocht u interesse hebben in deze training maar de datum komt u niet goed uit of de training is al volgeboekt? Geen probleem! Kijk in onze trainingskalender voor een alternatief.

Datum/Tijd
13-09-2017
18:00 - 22:00

Locatie
Opleidingsruimte Testconsultancy Groep

flyer-iot-zelf-mockupDeze training is bedoeld voor mensen die interesse hebben in hedendaagse ontwikkelingen en in het bijzonder in het ‘internet der dingen’, waar zoveel over te doen is.

In de training wordt besproken wat het internet of things is, hoe de techniek erachter werkt en hoe het komt, dat het internet of things op dit moment zo veelbesproken is. Ook wordt er aandacht besteed aan communicatie (wifi, gsm, lora), ontwikkelingen, techniek en de mogelijkheden om zelf IoT toepassingen te maken.

Er wordt in de training een echt ‘internet ding’ gemaakt dat iedere deelnemer mee naar huis krijgt. Ook ontvangen alle deelnemers een exemplaar van het boek ‘Zelf een IoT toepassing maken’ om na afloop van de training nog eens rustig te bestuderen. Avondlunch, boek en IoT-materialen inbegrepen.

Download de informatiebrochure van deze training hier.

Het is ook mogelijk om deze workshop in of voor uw eigen organisatie te laten geven. U zorgt dan zelf voor een geschikte locatie en kunt het aantal deelnemers zelf bepalen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Plaats reserveren

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze training.

Privacy statement Wij vragen u om een minimale set aan persoonlijke gegevens die wij nodig hebben om met u over de geboekte training in contact te komen en u hiervoor een factuur te kunnen sturen. Uw gegevens bewaken wij zorgvuldig zodat hier geen misbruik van kan worden gemaakt. Uw inschrijfgegevens worden bewaard tot na de training en hierna verwijderd. Factuurgegevens worden een door de overheid vastgestelde periode in archiefvorm bewaard en daarna vernietigd. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hierboven beschreven.